Protokoll...

Allt som inte passar nån annanstans, dvs det mesta.
Post Reply
Sypherlane
Level 17
Posts: 330
Joined: 2003-03-12 20:21
Contact:

Post by Sypherlane »

Protokoll över styrelsemöte 30/1 2004



§1 Ordföranden förklarade mötet öppnat


§2 Fastställande utav dagordning:

*Anmälningssystemet
*Överskottet i föreningskassan
*Datum för årsmöte
*Nästa LAN
*Hemsidan



Anmälningssystemet:

Styrelsen beslöt att deltagaranmälningar kommer att vara bindande från och med nästa LAN. Avgift blir alltså skyldig att betalas även om anmäld person uteblir, såvida denne inte har en ursäkt som styrelsen kan godta.
Anmälningar kommer förhoppningsvis att registreras via en hemsida i framtiden; David Jansson fick i uppgift att skaffa hjälp med PHP-kodandet som behövs.


Överskottet i föreningskassan:

Allas vår kassör Daniel Johansson konstaterade att LANS har ett överskott i kassan och som förslag så kan en projektor för filmvisning komma att köpas in. Utifall att föreningen dessutom skulle få extra bidrag så kan man också tänka sig att köpa till en server.


Datum för årsmöte:

Årsmötets datum sattes till torsdagen den 19/2 klockan 16.00 i Stjerneskolans bibliotek.


Nästa LAN:

Nästa LAN hålls i Prostgårdslagårn och startar på sportlovet, närmare bestämt måndagen den 23/2 kl 16.00 och håller på tills torsdagen den 26/2 kl 19.00. ADSL-uppkoppling gäller den här gången också. Priset sattes till 80kr för medlemmar, 100kr för övriga och maxantalet deltagare till 28 pers.


Hemsidan:

Det sas inte mycket konkret om förändringar utav LANS-sidan, mer än att man förmodligen kommer att inrikta sig på PHP och att David Jansson får titta närmare på den biten. Mer info kommer längre framöver.


§3 Övriga frågor:


*Ett film-LAN är på gång -Mer om det när manuset till filmen är klart (-snart så!).

*Diskutionen kring T-shirts fördes fram i ljuset igen. Eftersom designproblemen satte en del käppar i hjulen tidigare så bestämde styrelsen att man till årsmötet ska ha tagit fram en väldigt enkel design och att Brand Factory (tidigare känt som Reklam & Design) ska ha kontaktats.


§4 Ordföranden förklarade mötet avslutat.
User avatar
ALMighty
Level 60
Level 60
Posts: 1441
Joined: 2003-04-18 03:16
Contact:

Post by ALMighty »

Bra! Nu vet man lite vad som försigår Image
Post Reply